INGEBORGS Anretninger
Nr. 1 | INGEBORGS PLATTE – min. 2 kuverter 11.30 – 16.00 Lykkeberg sild med karrysalat, kapers og løg Æg og rejer med mayonnaise og tomat Røget laks med syltet rødløg og asparges Dansk bøf med løg og spejlæg | 198,- |
Nr. 2 | INGEBORGS ANRETNING – min. 2. kuverter 11.30 – 16.00 Lykkeberg sild med karrysalat, kapers og løg Æg og rejer med mayonnaise og tomat Røget laks med syltet rødløg og asparges Fiskefilet med remoulade, citron og syltet agurk Tartelet med høns i asparges Dansk bøf med løg og spejlæg Gammeldags æblekage med ribsgelé | 289,- |
Smørrebrød
kl. 11.00 – 16.00
Nr. 3 | Christiansø sild med karrysalat | 70,- |
Nr. 4 | Fiskefilet med remoulade og citron | 70,- |
Nr. 5 | Æg og rejer med mayonnaise og citron | 70,- |
Nr. 6 | Røget laks med hjemmesyltede rødløg | 75,- |
Nr. 7 | Tre stk. håndmadder – uspecificeret | 85,- |
Nr. 8 | Uspecificeret smørrebrød | 49,- |
Nr. 9 | Gl. Daws ostemad | 69,- |
Nr. 10 | Ostemad | 49,- |
Nr. 12 | Gammeldags æggekage – min 2 kuverter | 118,- |
Varme retter
kl. 11.30 – 20.00
Nr. 11 | Wienerschnitzel af kalv | 198,- |
Nr. 13 | Pariserbøf med rå æggeblomme | 149,- |
Nr. 14 | 2 stk. Tarteletter | 85,- |
Nr. 15 | Stjerneskud | 165,- |
Nr. 16 | Fiskefilet med pommes frites | 128,- |
Anno 2019 specialiteter
kl. 11.30 – 20.00
Nr. 17a | Bøfsandwich med bløde løg, svinesne, hjemmesyltede rødbeder, agurker, rødløg og farmorsovs samt brasede kartofler | 159,- |
Nr. 17b | Stegt ”kold røget” laks med kartoffelmos, syltet rødløg, æbler og dild | 198,- |
Nr. 17c | Plankebøf af ”marineret okse flanksteak” med gratineret kartoffelmos og pebersauce, serveres på stort træbræt | 218,- |
Forretter
kl. 11.30 – 20.00
Nr. 18 | Laksesnitte med asparges, mayonnaise og rødløg | 79,- |
Nr. 19 | Aspargessuppe med kødboller | 79,- |
Nr. 20 | Rejecocktail med hjertesalat | 90,- |
Hovedretter
kl. 16.00 – 20.00
Nr. 21 | Dansk bøf med løg og hjemmesyltede rødbeder | 189,- |
Nr. 22 | Engelsk bøf med løg, sylt og smør | 248,- |
Nr. 23 | Boeuf Bearnaise med årstidens grøntsager | 259,- |
Nr. 24 | Stegt rødspætte med kartofler, citron og smør | 235,- |
Nr. 25 | Aspargessuppe med kødboller | 128,- |
Børneretter – spørg betjeningen | 70,- |
Desserter
kl. 11.30 – 20.00
Nr. 26 | Bananasplit a la Ingeborg | 59,- |
Nr. 27 | Hjemmelavet is | 58,- |
Nr. 28 | Gl. Daws æblekage | 54,- |