Selskab_lang

Ingeborgs Anretninger

Dansk smørrebrød

Nr. 1
INGEBORGS PLATTE – min. 2 kuverter 11.30 – 16.00
Lykkeberg sild med karrysalat, kapers og løg
Æg og rejer med mayonnaise og tomat
Røget laks med syltet rødløg og asparges
Dansk bøf med løg og spejlæg
178,-
Nr. 2
INGEBORGS ANRETNING – min. 2. kuverter 11.30 – 20.00
Lykkeberg sild med karrysalat, kapers og løg
Æg og rejer med mayonnaise og tomat
Røget laks med syltet rødløg og asparges
Fiskefilet med remoulade, citron og syltet agurk
Tartelet med høns i asparges
Dansk bøf med løg og spejlæg
Gammeldags æblekage med ribsgelé
275,-

Smørrebrød

kl. 10.30 – 16.00

Smorrebrod

Nr. 3
Christiansø sild med karrysalat
70,-
Nr. 4
Uspecificeret smørrebrød​​​
40,-
Nr. 5
Ostemad​​​​​
40,-
Nr. 6
Gl. Daws ostemad​​​​
55,-
Nr. 7
Røget laks med hjemme syltet rødløg​​
65,-
Nr. 8
Tre stk. håndmadder​ (uspecificeret)​​
75,-
Nr. 9
Fiskefilet med remoulade og citron​​​
70,-
Nr. 10
Æg og rejer med mayonnaise og citron
70,-

​Varme retter

kl. 11.30 – 20.00

Hovedretter

Nr. 11
Wienerschnitzel af kalv
178,-
Nr. 12
Gl. Daws æggekage min. 2 kuverter
98,-
Nr. 13
Pariserbøf med rå æggeblomme
125,-
Nr. 14
2 stk. Tarteletter
65,-
Nr. 15
Stjerneskud
135,-
Nr. 16
Fiskefilet med pommes frites
98,-

​Anno 2019 specialiteter

kl. 11.30 – 20.00

Nr. 17a
Bøfsandwich med bløde løg, svinesne, hjemmesyltede rødbeder, agurker, rødløg og farmorsovs samt brasede kartofler
139,-
Nr. 17b
Stegt ”kold røget” laks med kartoffelmos, syltet rødløg, æbler og dild
178,-
Nr. 17c
Plankebøf af ”marineret okse flanksteak” med gratineret kartoffelmos og pebersauce, serveres på stort træbræt
179,-

Forretter

kl. 11.30 – 20.00

Nr. 18
Laksesnitte med asparges, mayonnaise og rødløg
78,-
Nr. 19
Aspargessuppe med kødboller
79,-
Nr. 20
Rejecocktail med hjertesalat
90,-

Hovedretter

kl. 11.30 – 20.00

Danske retter - rødspætte

Nr. 21
Dansk bøf med løg og hjemmesyltede rødbeder
168,-
Nr. 22
Engelsk bøf med løg, sylt og smør
225,-
Nr. 23
Boeuf Bearnaise med årstidens grøntsager
225,-
Nr. 24
Stegt rødspætte med kartofler, citron og smør
198,-
Nr. 25
Aspargessuppe med kødboller
128,-
Børneretter – spørg betjeningen
65,-

Desserter

kl. 11.30 – 20.00

Dansk dessert

Nr. 26
Chokolade kage med chokolade mousse og mango
59,-
Nr. 27
Hjemmelavet is
58,-
Nr. 28
Gl. Daws æblekage
39,-