Skip to content
Selskab_lang

INGEBORGS Anretninger

Dansk smørrebrød

Nr. 1
INGEBORGS PLATTE – min. 2 kuverter 11.30 – 16.00
Lykkeberg sild med karrysalat, kapers og løg
Æg og rejer med mayonnaise og tomat
Røget laks med syltet rødløg og asparges
Dansk bøf med løg og spejlæg
198,-
Nr. 2
INGEBORGS ANRETNING – min. 2. kuverter 11.30 – 16.00
Lykkeberg sild med karrysalat, kapers og løg
Æg og rejer med mayonnaise og tomat
Røget laks med syltet rødløg og asparges
Fiskefilet med remoulade, citron og syltet agurk
Tartelet med høns i asparges
Dansk bøf med løg og spejlæg
Gammeldags æblekage med ribsgelé

289,-

Smørrebrød

kl. 11.00 – 16.00

Smorrebrod

Nr. 3
Christiansø sild med karrysalat
70,-
Nr. 4
Fiskefilet med remoulade og citron​​​
70,-
Nr. 5
Æg og rejer med mayonnaise og citron
70,-
Nr. 6
Røget laks med hjemmesyltede rødløg
75,-
Nr. 7
Tre stk. håndmadder – uspecificeret​​
85,-
Nr. 8
Uspecificeret smørrebrød​​
49,-
Nr. 9
Gl. Daws ostemad​​​
69,-
Nr. 10
Ostemad
49,-
Nr. 12
Gammeldags æggekage – min 2 kuverter
118,-

​Varme retter

kl. 11.30 – 20.00

Hovedretter
Rediger
Nr. 11
Wienerschnitzel af kalv
198,-
Nr. 13
Pariserbøf med rå æggeblomme
159,-
Nr. 14
2 stk. Tarteletter
85,-
Nr. 15
Stjerneskud
175,-
Nr. 16
Fiskefilet med pommes frites
138,-

​Anno 2019 specialiteter

kl. 11.30 – 20.00

Rediger
Nr. 17a
Bøfsandwich med bløde løg, svinesne, hjemmesyltede rødbeder, agurker, rødløg og farmorsovs samt brasede kartofler
169,-
Nr. 17b
Stegt ”kold røget” laks med kartoffelmos, syltet rødløg, æbler og dild
208,-
Nr. 17c
Plankebøf af ”marineret okse flanksteak” med gratineret kartoffelmos og pebersauce, serveres på stort træbræt
228,-

Forretter

kl. 11.30 – 20.00

Nr. 18
Laksesnitte med asparges, mayonnaise og rødløg
79,-
Nr. 19
Aspargessuppe med kødboller
79,-
Nr. 20
Rejecocktail med hjertesalat
90,-

Hovedretter

kl. 16.00 – 20.00

Danske retter - rødspætte
Rediger
Nr. 21
Dansk bøf med løg og hjemmesyltede rødbeder
198,-
Nr. 22
Engelsk bøf med løg, sylt og smør
248,-
Nr. 23
Boeuf Bearnaise med årstidens grøntsager
259,-
Nr. 24
Stegt rødspætte med kartofler, citron og smør
245,-
Nr. 25
Aspargessuppe med kødboller
128,-
 
Børneretter – spørg betjeningen
70,-

Desserter

kl. 11.30 – 20.00

Dansk dessert

Nr. 26
Bananasplit a la Ingeborg
59,-
Nr. 27
Hjemmelavet is
58,-
Nr. 28
Gl. Daws æblekage
54,-