
DAGENS RET UGE 22
29. maj – 2. juni, fra kl. 11.30
Mandag | Lukket 2. pinsedag | 100,- |
Tirsdag | Frikadeller med rødkål og mormorsovs | 100,- |
Onsdag | Stegt flæsk med persillesovs | 100,- |
Torsdag | Herregårdsbøf med ærter og bearnaisesovs | 100,- |
Fredag | Kalvesteg med waldorfsalat og farmorsovs | 100,- |
DAGENS RET UGE 23
5. juni – 9. juni, fra kl. 11.30
Mandag | Karbonader med stuvede ærter og gulerødder |
100,-
|
Tirsdag | Dansk bøf med bløde løg og farmorsovs |
100,-
|
Onsdag | Stegt flæsk med persillesovs |
100,-
|
Torsdag | Mørbradbøf med champignonsovs | 100,- |
Fredag | Gammeldags oksesteg med tyttebær og mormorssovs |
100,-
|
DAGENS RET UGE 24
12. juni – 16. juni, fra kl. 11.30
Mandag | Kotelet med rødkål og farmorsovs | 100,- |
Tirsdag | Forloren hare med tyttebær og mormorssovs | 100,- |
Onsdag | Stegt flæsk med persillesovs | 100,- |
Torsdag | Herregårdsbøf med ærter og bearnaisesovs | 100,- |
Fredag | Kalvesteg med waldorfsalat og farmorsovs | 100,- |
DAGENS RET UGE 25
19. juni – 23. juni, fra kl. 11.30
Mandag | Biksemad med spejlæg | 100,- |
Tirsdag | Frikadeller med stuvet hvidkål | 100,- |
Onsdag | Dansk bøf med bløde løg og farmorsovs | 100,- |
Torsdag | Stegt flæsk med persillesovs | 100,- |
Fredag | Gammeldags oksesteg, tyttebær og mormorsovs | 100,- |