
DAGENS RET UGE 39
25. september, – 29. september, fra kl. 11.30
Mandag | Kotelet med rødkål og farmorsovs | 100,- |
Tirsdag | Dansk bøf med bløde løg og farmorsovs | 100,- |
Onsdag | Stegt flæsk med persillesovs | 100,- |
Torsdag | Karbonade med stuvede ærter og gulerødder | 100,- |
Fredag | Kalvesteg med waldorfsalat og farmorsovs | 100,- |
DAGENS RET UGE 40
2. oktober, – 6. oktober, fra kl. 11.30
Mandag | Forloren hare med tyttebær og mormorsovs | 100,- |
Tirsdag | Herregårds bøf med ærter og bearnaisesauce | 100,- |
Onsdag | Stegt flæsk med persillesovs | 100,- |
Torsdag | Mørbradbøf med champignonsovs | 100,- |
Fredag | Gammeldags oksesteg, tyttebær og mormorsovs | 100,- |
DAGENS RET UGE 41
9. oktober, – 13. oktober, fra kl. 11.30
Mandag | Frikadeller med stuvet hvidkål | 100,- |
Tirsdag | Dansk bøf med bløde løg og farmorsovs | 100,- |
Onsdag | Stegt flæsk med persillesovs | 100,- |
Torsdag | Karbonade med stuvede ærter og gulerødder | 100,- |
Fredag | Kalvesteg med waldorfsalat og farmorsovs | 100,- |