Skip to content

Den klassiske julefrokost

  • Sild med kapers, løg og karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Æg og rejer med mayonnaise og tomat
  • Flæskesteg med rødkål
  • Leverpostej med svampe og bacon
  • Medister med Sennep og rødbeder
  • Grønkål med brunede kartofler
  • Ris alá mande med kirsebærsauce

 

 

Den moderne julefrokost

  • Røget laks med hollandaise, æg og sprød rugbrød
  • Forkålet rødbede med lakrids og cremefraiche
  • Sprød skinke med æbler og aioli
  • Braiseret nakkefilet med årstidens rodfrugter
  • Æbleflæsk
  • Confiteret and med løg og rabarber
  • Rødkålssalat og Risolé
  • Cheesecake med kirsebær

Den klassiske julefrokost

Sild med kapers, løg og karrysalat

Fiskefilet med remoulade og citron

Æg og rejer med mayonnaise og tomat

Flæskesteg med rødkål

Leverpostej med svampe og bacon

Medister med Sennep og rødbeder

Grønkål med brunede kartofler

Ris alá mande med kirsebærsauce